TOR

Vem är Tor?

Tor är en liten luring. Han har länge pendlat mellan att vara minst i kullen och näst minst och han har varit väldigt lugn och försiktig.

DET har ändrat sig med råge! Han har nu klättrar förbi Hera i vikt rejält och lagt sig i högen av de större bröderna och han har börjat ta plats!

Tor startar gärna ett slagsmål med den som råkar vara närmast. Han försöker hänga på Oden när Oden smiter men vågar sig ännu inte riktigt lika långt bort. Han älskar att ligga i högen av syskon och han vill gärna upp i knä.

Tyvärr har han en fallenhet för sladdar men å andra sidan har vi då fått lära oss vart vi har alla sladdar, framför allt laddare till barnen i husets spel är en favorit.

Tor och Hera hänger mycket ihop där man finner den ena finns oftast den andra.

Tor har också blivit duktig på att morra och skälla.

Minst i gänget med sina 838 gram. Men en pigg, go och glad grabb!

Tor är våran lillpojke. Så snäll att han oftast inte slåss tillräckligt hårt emot när resten av gänget vill äta så dom knuffar lätt bort honom. Nu har han kommit på att han ska äta när dom andra sover. Då får han äta ifred 🙂 Smart grabb!! Han är den enda av valparna som inte har någon vit teckning alls. Vid födseln vägde Tor 240 gram med viss tvekan (känns som en eventuell felvägning) och idag väger han 512 gram.

Tor var sist att flytta. 8 veckor och 5 dagar gammal kom husse ända från Skåne för att hämta hem sin efterlängtade valp!