BALDER

Balder är en duktig harhund!

Balder nr 2 att flytta hemifrån.

Så har också Balder som ska kallas Krusse flyttat hemifrån. Vår lilla Rex-kopia. Det är små bitar i mitt hjärta som lossnar men även här är jag så lycklig över att lilla stora Krusse kommer att få det så bra med en matte och husse som älskar honom Hjärta. Nu får han åka hem med matte Anne-Marie och husse Lasse till stövaren och katterna. All lycka till i framtiden vi hörs och syns snart igen!!

Vem är Balder?

Balder är gruppens värstingLer stort. Absolut störst och med näst värst humör. Han ÄLSKAR att slåss och vinner oftast (mot alla utom Hera). Samtidigt som han är snällheten personifierad. Han är otroligt snäll och om något syskon piper så brukar Balder snart dyka upp där för att kolla läget. Han är snabbast av dom alla och när han får för sig att sticka ut på äventyr går det minst dubbelt så fort som för dom andra.

Slagsmål är halva nöjet med livet det andra är att ätaLer stort. Balder drar sig inte för att skälla ut både mamma Freja, storasyster Saga, husse eller matte. Står vi ivägen så morrar han till först och sen skäller han ut. Anfalla mattes tår är otroligt roligt. Jaga Saga ännu roligare. (till Sagas stora glädje).

Han vet att han är störst och bäst och det skäms han inte för helt enkelt Ler stort.

Men han är som sina syskon en stor kuris som gärna mysar in sig vid halsen och somnar.

JÄTTEN Balder

Oslagbart störst med ett rätt rejält humör. Morrar och skäller (nåja ditåt). Väger den 13/1 som ensam i kullen över kilot! 1090 gram!

Här är jätten i gänget! Balder gillar att äta och äta och äta! Släpper inte gärna tissen utan gör sitt bästa att hänga med även om mamma Freja reser sig upp… är störst och ser därmed till att ALLTID få en tiss även om den han riktar in sig mot var upptagen.. Ligger liksom brorsan Hymer helst på rygg eller sida när han äter 🙂 Vägde 260 gram och var störst vid födseln, väger nu 658 gram och är fortfarandes störst 🙂