Lite information

Full sommar och semester här. En vecka har gått sedan Heras parning och skulle man enbart se på hennes lite majestätiska framtoning så skulle man kunna tro att det händer saker. Men vi har också lite lätt att läsa in för mycket så vi får helt enkelt avvakta och se!!

Matten kommer nu på allvar att ta en rejäl FB paus från sin privata sida. Det som skrivs här (under nyheter på hemsidan) hoppar automatiskt in på kennelns FB sida… Men i övrigt kommer matten inte att vara inloggad på FB alls.

Just nu händer det en hel del för matten som fått svåra skov och tack och lov på husses semester så han finns till hands!! Både för taxametrar och för er valpköpare med flera!!! Han går in på FB lite då och då också 😜.

Han har även tillgång till mail och PM så vid minsta fundering hör av er!!!!!!

Matten måste vila upp sig lite, hämta andan vilket hon gör ute i skogen och försöka växa ut lite skinn på näsan. I övrigt vill och kommer hon att undvika sociala medier på ett tag.

Ni som funderar över hur det går för Hera, det kommer uppdateringar här. På instagram och ni är mer än välkomna att höra av er!!

Saga kommer att få träffa nya hanar framöver tills hon träffar mr rätt. Vi har underbara mentorer i ryggen, som även de kan prata med hussebusse! När matte tvingas vila mot sin vilja (inte ens fyra taxar får henne att ligga still så lätt!!) men nu måste hon!!

Önskar alla den mest fantastiska sommar både ni som delar våra åsikter och ni som inte gör det. 😌

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.