Juli 2017

Nu är juli på upphällning. Hemsidan är delvis flyttad. Inte helt uppdaterad. Tar en liten stund till innan .se och .nu följer med men det är på gång. Misshosting heter vårt nya hotell och det är mycket billigare!!

Här har vi dragit igång ordentligt med jaktträningen. Husse sköter såklart det mesta när nu matte är som hon är…. taxarna har inte hunnit gå ner sig under sommarlovet med bara vanlig motion så de bara ökar och ökar takt smidighet o styrka… krävs en del för att de ska få både sin hjärngympa och konditionsträning så de blir lite trötta… ja undantaget Saga som inte är möjlig att få trött hahaha.

Lite svamp har vi fått i frysen, hoppas på mycket mer! Trastarna har snott nästan alla vinbär så det var inte många liter vi fick in.. tur att vi har desstomer rabarber så saft ska det nog bli ändå och kanske någon paj.

Många många planer har vi för framtiden!! Spännande men oj vad det tar tid med vissa saker… luska och klura och läsa och läsa… tänka och fnula.. men roligt är det såklart!!

Viktor har glädjande nog blivit antagen till YH utbildningen ”Kvalicifierad Viltvårdare” på 2 1/2 år så nu vet han vad han ska göra ett tag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.