Valpar födda

NYTT 31/12 2022

 

Athena har plötsligt och på tok för tidigt gått in i löp med höglöp runt knuten. Det var inte alls planerat ännu, antagligen har Lillan dragit igång henne. Men det har bara gått strax 11 månader sen hennes senaste parning och efter många funderingar och samtal med hanhundsägare har vi beslutat att inte försöka para henne på detta löp utan vi väntar till nästa löp. Det här plötsliga löpet är Athenas 3:e löp under 2022 och då har hon dessutom haft en valpkull så vi känner att hon måste få vila kroppen lite till.

Beklagar till Er som hoppats på valp under våren men Athenas bästa går alltid först. 

 

 

 Vi föder upp taxar till jakt och säljer till jägare med hunden som familjemedlem.

 PS  Vi förbehåller oss alltid fri prövningsrätt. DS

Vid intresse vänligen fyll i intresseanmälan.

'**********HÄR*********

 Om du INTE får upp något meddelande om att din anmälan är skickad så har hemsidan krånglat alternativt att du inte fyllt i alla uppgifter. Du får då gärna istället skicka svar på frågorna (ungefärligen du behöver inte komma ihåg allt i detalj) till mail: skogsvettens@gmail.com    

För mer info ring gärna Robban på tele 0707279703

 

För att vi ska ta Din intresseanmälan på allvar så SKA Du ha läst på om vår uppfödning. Du ska känna att den känns rätt för Dig!

 

MAIL/SMS som går till en stor hög olika uppfödare kommer inte att besvaras. Mail/SMS om helt andra typer av tax än vad vår uppfödning är inriktad mot (ex kanintax av viss färg för sällskap och liknande) kommer inte att besvaras.

 

OBS LÄS SAMTLIGA UNDERSIDOR TILL DENNA SIDA OBS