Blogg

Dag 28

Nu är vi så säkra vi kan bli på att det växer valpar i Athenas mage. Då hon är mer lättläst denna gång så väljer vi att inte ultraljuda. 

Hon har samtliga tecken som man kan förvänta sig . Tyvärr mår hon illa sedan en vecka, det brukar gå över på en dag eller två men å andra sidan har hon redan börjat svälla upp i magen och vill ogärna äta sin mat, halva portioner är ungefär allt som går i. Men valpfoder är på väg hem! Så det löser sig så bra så.

Hon är väldens mysgumma och vill baaara kraaamas just nu, också ett rätt säkert tecken då denna tös annars har fullt upp med att hitta saker att jaga på dagarna

Så nu ska vi bara flytta äldste sonen till ny lägenhet närmare, matte bli frisk så ska vi börja varva ner hela huset. Lillan löper just nu och äter inte heller så nivån är redan bra mycket lägre än normalt.

 

Vi har också hunnit med lite mer misslyckade experiment. Thyros har varit på en utställning där matte tyvärr fick panikattack alldeles innan ringen vilket skrämde Tyrre och tja... han var inte glad på någon och matte var inte bra på något utan gjorde bort sig rejält. Sådant som händer när matte är som matte är. Vill dock skicka ett tack till Yasmine som gav så oerhört mycket stöd, råd och hjälp. Jag är lessen att vi inte kunde ta vara på det denna gång. Det blir fler gånger!

En grytträning har Tyrre också varit iväg på men när han har grävlingar på tomten som ger motstånd så är en grävling som är lugn i konstgryt inte särskilt spännande. Han reagerade lika förra året, eller hade samma brist på reaktion förra året så vi ville bara testa och se nu. Men det är helt uppenbart att Tyrre som älskar gryt och helst räv helt enkelt får försöka komma ut på prov i naturgryt. Konstgryt är inte för honom.


1 kommentarer

Namn: Camilla
Tidpunkt: 2023-05-16 11:44
Spännande!

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S