Blogg

Den som väntar på något gott.....

Eller så, väntar aldrig för länge eller?!?

Nytt under "valpar planeras".

Den eländiga Athena löper IGEN!! Det är galastopen som hon fått vid skendräktighet som orsakar detta så i framtiden får vi helt enkelt reda upp det utan den! Hon kan inte hålla på löpa på detta sätt.

I övrigt är ju jaktsäsongen slut. Den var faktiskt riktigt bra och rolig! 

Nu har vi 1000 saker inplanerade men en hel del omplanering måste också ske... saker och ting vägrar så absolut att följa min planering haha. 

Lillan ska gå viltspår. Hon har tränat nästan för mycket men det ska nog gå bra ändå. Hon är mycket spårnoga och första hunden som älskar klöven! Jippie!!

Lite utställning ska det bli också till mattes förtvivlan men det är å andra sidan matte som anmält så hon får skylla sig själv. 

Thyros ska göra BPH, grytträna och ögonlysas.

Rex har fått påfyllning av sin kemiska kastrering, den förra hann gå ur ett par månader i förväg så det är inte bara Athena som inte följer plan. Men nu är den nya i funktion och han har lugnat ner sig. Blev lite jobbigt läge när den andra gick ur för tidigt och vi har haft löp konstant sedan november... Rex har den då han fick en fruktansvärd prostatit som höll på ta död på honom. För att den inte ska komma tillbaka så måste han vara kastrerad. Men han trivs gott med livet som sådan också. Det mesta sitter i huvudet och inte mellan benen så han är en full hane i vilket fall.

Hera är förhoppningsvis på väg ur sitt löp nu. Hon är tokbusig och älskar att vara ute i hagen och härja.

Saga är Saga.. numera är det inte bara kasta boll utan också att stoppa ner bollen i dammen och se om hon får upp den eller om matte måste rycka in.

Lillan är Lillan på gott och ont. Hon har ståndskall på småfåglar och fångar dem med jämna mellanrum. Hon badar gärna i dammen och springer och springer och springer. Mycket glädje i denna skönhet.

Athena är kääääär. Och pipig och galen och hungrig och godissugen och och och... Athena extra allt som vanligt :) 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S