OGIN

Hugo avled efter en olyckshändelse den 5 april 2016

Ogin, eller Hugo som han kallas är en riktig sköning!! Här är det ”lite brist på strävhårsattribut” men jösses vad han är vacker ändå!!!

Den här killen har hunnit med att äta och svälja en aprikoskärna – blev operation! Och busat i massor!!

Han har ordentligt med jaktlust och lite sämre lydnad haha.

Husse Sven beskriver Hugo så här: ” Hugo är helt orädd mot andra hundar, tycker om alla människor.”

Han har dådkraften och pondusen som vi gillar och vilket husse berättar en episod om så här ” //en bekant som har en springer spaniel som han har haft stora problem med, han flög på andra hundar och var mycket aggressiv. Dom kom och hälsade på och han flög på Hugo. Det tog 10-15 sekunder så hade Hugo tagit ner honom på jorden://”

Tusen tack för valpköpare som dig Sven!! Vi är så glada att Hugo har dig!

OGIN

Nu har Ogin flyttat

Ogin som kommer att kallas Hugo har nu hämtats av sin husse. Lite dubbla känslor såklart men jag vet att han kommer att få det sååå bra så jag är lite lessen i hjärtat men väldigt glad för Hugos skull som nu kommer att få odelad uppmärksamhet.

All lycka till önskar vi både Hugo och husse Sven!!

Vem är Ogin?

Ogin är den tjurskalliga taxen representerad. Går syskonen ur bädden går han in. Han vägrar dela matskål med någon annan då väntar han tills det finns en ledig. Han passar på att dia när syskonen sover. Och han deltar inte i lika mycket bus och slagsmål som sina syskon även om han ibland också faller för trycket och faktiskt har roligt..

När dom andra bara tycker det är mysigt att vara två eller flera i mattes famn så vill han vara själv.

Men han gillar (även om han aldrig skulle erkänna det själv) att busa med en trasa som en gång i världen var Sagas leksak i form av en tvättbjörn. Den drar han i och ruskar och busar. Men om syskonen kommer på honom så går han tillbaka till bädden och lägger sig i ett hörn o tjurar.

Han är en härlig kille med sina egna ideer men han är bara snäll.

Ogin – trivs med livet i allmänhet.

Kan ta för sig om det behövs men mår bäst om allt handlar om mat o kur 🙂 Vikt 13/1 : 932 gram

Ogin är som sina bröder Hymer och Oden lugn och fin och snäll och nöjd med livet. Äta är en favoritsysselsättning men även Ogin har kommit på att man kan vingla på fyra ben. Går vansinnigt sakta men det går i alla fall framåt :). Ogin vägde 220 gram när han föddes och har ökat på duktigt till 554 gram idag.