HYMER

Hymers jaktliga karriär har bara fortsatt uppåt och uppåt!! Han är grym i skogen och gör ingen besviken!!

1:a rådjuret 9/11 2014

Superduktiga Hymer och husse Johan har idag fixat Hymers första rådjur!! På fars dag och allt?

Och så har Hymer nu farit mot södern.

Upphämtad av husse Johan matte Anna lill-matte Alma och farmor. Goa Hymer gick själv till dörren när de skulle åka, han visste att det här var hans familjCool. Känner mig trygg med den lilla goa familjen och hoppas att storebror tax blir glad över lillebror. Hymer kommer att få det jättebra. Men en till skåra i hjärtat blev det såklart även om glädjen över hans nya fina familj hjälper till att läka. All lycka till er alla!

Vem är Hymer?

Ja här har vi lugnet själv i kullen. Han är väldigt nyfiken av sig men det ska mycket till innan han hetsar upp sig över något. Visst hamnar han i slagsmål nån gång men det är inget han söker upp. Han har ett inbyggt lugn som smittar av sig. När han är upplyft så ser han lugnt ut över rummet, man kan se hur han tar in det han ser och försöker förstå. En mycket klok valp om matte får säga det själv.

Kramsjuk och vill inte hamna ensam i ett hörn i valpbädden han vill vara nära sina syskon och kura. Eller krypa upp till mamma Freja när hon sover och bara mysa in sig i hennes hals.

Hymer ser ut som att han tänker mycket. Han är som de flesta av sina syskon helt klockren på att kliva ur bädden och göra ifrån sig. Han äter lugnt och fint men mycket {#smileys123.tonqueout}. Är lite sävlig i allmänhet men om han vill är han duktigt snabb på benen.

Hymer den goa o lata 🙂

Han gör inte mycket väsen av sig vår Hymer inte. Absolut sist med att öppna ögonen, och ligger helst o äter o mysar. Vikt 13/1 var 928 gram

Hymer är en stor och go kille. Han har aldrig några bekymmer med något utan är alltid nöjd med livet :). Vid födseln vägde han 250 gram och nu har han kommit upp i 546 gram.