Valpar planeras

Vi planerar för en kull normaltaxar efter vår Freja och en hane med mycket jaktstarka linjer våren 2018. Om parningen faller väl ut är det en mycket spännande sammanföring av gamla långlivade starka Svenska/Nordiska jaktlinjer som oss veterligen inte förts samman tidigare. Förväntan ligger högt på att få avkommor med både stort grytintresse samt stort drevintresse.

Vi planerar även en kull dvärgtaxar efter vår Saga och en fantastisk hane från en av våra absolut bästa och mest seriösa uppfödare av dvärgtaxar våren 2018. Förväntan är att få fram dvärgtaxar med både utseende och jaktlust. Som alltid när det gäller Saga så är planeringen väldigt osäker, men hanen är den bästa som går att få fram så förhoppningsvis faller fröken Saga för honom.

PS Vi väljer inte köpare efter kölista utan efter vilka vi tycker stämmer bäst överens med våra mål för vår uppfödning samt där vi känner att valpen får det som absolut bäst – så man vinner inget på att höra av sig i alldeles för god tid. Bäst är att vänta och se ifall det är valpar på gång alternativt vänta tills valparna är födda DS

 

Läs samtliga undersidor till denna sida för att hitta:

Samt våra avelsmål