”Det vackraste jag vet är att se Er………”

4 dagar gamla är de nu. Underverken och miraklen, Heras valpar Athena, Ares och Arthemis <3. Lugnet har sänkt sig över Skogsvettens, Hera är mycket trygg i sin roll och sköter den på ett underbart omtänksamt och ordentligt sätt. Den mjukaste av mammor, den mest älskvärda och den mest skötsamma. Hon tvättar, kramar, matar, värmer och älskar sina små. Det är en lycka att se på.

Mormor Freja är lite förtvivlad, valpar är ju normalt hennes valpar… nu får hon inte ens komma in i rummet där valparna är utan får nöja sig med tvätten när den mellanlandar i hallen utanför. Till hennes glädje så kommer Hera ut ur rummet ett par gånger om dagen nu så hon får hälsa på sin dotter ordentligt. Men nog ville hon bra gärna få komma in till valparna också. Snart Freja, snart.

Morfar Rex är mäkta stolt och är extra kaxig ute. Inget är för obetydligt för att han ska känna att han behöver tala om att här vaktar faktiskt han! Han har minsann valpar inne han så här kommer ingen förbi.

Saga tar det hela med ro. Nog ville hon också bra gärna få ta sig en titt men så länge någon kastar boll så reder hon sig fint.

Valparna växer så det knakar! Hera har inte bara ärvt att vara en duktig mor från sin mor utan även gräddtillverkningen. Och ”grädden” räcker mer än väl åt 3 valpar.

Valparna själva äter och sover och krälar runt runt runt. Gärna in under mamma Hera så att hon måste stå på ett ben ibland för att inte hamna uppe på dem. Trots god tillgång på tissar vill de gärna ha samma tisse och ingen har något problem med att helt enkelt knuffa bort sitt syskon från just den favorittissen 😀 Men så som de går upp i vikt så duger nog de andra tissarna ibland i alla fall :).

Mamma Frejas gener har slagit igenom i färgerna. Athena är mellanfärg av dessa, Ares är väldigt mörk och Arthemis ganska ljus. Samtliga har en vit fläck på bröstet. Och de är helt gudomliga att se på <3 <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.