Nyheter

Underbara taxar ❤

Brage har efter 3 timmars drev fått rådjur nr 16 fällt. 

Tyr vilar upp sig mellan sina systrar efter jakten och lille Ymer behöver en vilopaus efter sitt första drev i snö. Torsten har fått sig en varm vinterjacka så han kan hänga med på skotern och hämta julegranen😍.

Tusse visar upp vilken snygging han är😍😍

Så stolta uppfödare! Bästa valpköparna har vi fått äran att ha och så underbara jaktkompisar  och familjemedlemmar alla våra valpar växer upp att bli!!

PS bilderna ploppar upp som de vill inte nödvändigtvis i nämnd ordning 😁DS

Torsten😍😍😍😍

Här kommer bilder på underbara Torsten 3 månader idag😍

Två bästisar har han fått. Vovvan Jackie och katten❤❤❤❤❤ 

Cane Corso: Tikvalpen Cherie

Tele: 070-6569097

Avmaskade, Reg. i SKK, Chippade, Vet.besiktade, Dolda fel-försäkrade. Litet ”Följa med hem” kit ingår och naturligtvis livslång support.

Länk till annons för: CHERIE

 

 

Mirakelkullen 3 månader <3 & Brage-Diamant the never ending story :D

Tiden går fort det är ett som är klart!! Idag fyller Mirakelkullen Athena, Torsten och Blondie 3 månader ❤❤❤  Nya foton på Athena och Tuffa Blondie, foton på Torsten har fastnat på vägen men kommer upp så snart de anländer!!!!!

Athena är en riktig supertjej, hon har ett underbart skall, humör och sätt. Små drevskall efter de stora taxarna ute 😁. Full i både fart och fan men snäll som en krambjörn! Allt är spännande och nästan allt är roligt. Komma in utifrån är sällan kul 😉. Och fart har hon fått på de 4 stora! 😂

Torsten är lugn och trygg och trivs underbart med sin bästa kompis Jackie (lillmattes vovva). Han får ständigt upptäcka nya saker, vissa mer spännande än andra, ståndskall på katten är kul men att möta hästen på farstukvisten på sena kvällen var mindre roligt 😁. Löja är gott!! Och han är nu förberedd för skoteråkning och båt när det blir riktigt kallt med varm väst!

Blondie har ståndskall på både katt o bästa vännen Basse. Leker också bra med grannens Mastiff 😁. Hon har hunnit med att vara ut på jaktmarken och farit lite hit och dit. Och tuff som hon är hälsar hon gärna på (döda) vildsvin😍.

 

Brage – the never ending story – har nu lagt ner sitt 14:e och 15:e rådjur!!! Som sagt bra gener är en ”måste” grund men bara suveräna ägare kan få fram det bästa ur de bästa 😉.

Sa jag att vi är stolta uppfödare?? VI ÄR SUPER STOLTA!!!!!!!!!!!

Skogsvettens Athena
Skogsvettens Ares-Torsten
Skogsvettens Arthemis ”BLONDIE”
Skogsvettens BRAGE rådjur nr 14 & 15 1 år, 10 månader och 13 dagar gammal

Super Brage 😍😍😍

Brage levererar som vanligt!!! Grattis husse o matte till en grym jakthund!!! Superstolta uppfödare!😊😊🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Lördag 18 november 2017

Igår var Athena till veterinär Theresa Eriksson-Pilbacka i Ockelbo och fick sin 12 veckors vaccin spruta. 

Skogsvettens Tyr har fina jaktdagar där han avverkar 1,5-2 mil! Och Skogsvettens Loke har lite otur med att rådjuren inte vill infinna sig när han är ute med husse.

Skogsvettens Thekla har flyttat till Tyskland med pappa Freddie, vi önskar dem och husse Simon och matte Theresa all lycka till i framtiden!!

Wir wünschen Ihnen viel Freude und Glück der Zukunft❤

Underbara fantastiska och duktiga är dom allihopa!!!!! 💕💕

Skogsvettens Loke
Skogsvettens Tyr
Skogsvettens Athena
Skogsvettens Thekla med pappa Fallilou Du Sangre Bleu ”FREDDIE”

11 veckor😍

Idag fyller Athena, Torsten och Blondie 11 veckor❤.

Under veckan som gått har taxarna fått besök av tax Sandra och tax Carin. Uppskattat och mycket trevligt!! 

Matte fick då träffa två underbara tax pojkar Bosse och Toddy så nu är hon kär i ännu flera taxametrar😍😍😍😍

Helgen har spenderats med att ta vara på och fylla frysarna med älgkött. Hela 45 kg + goa soppben och en hög med ben åt tax gänget! Athena har varit i chockläge över dofterna och aldrig har hon väl slängt sig över nåt ätbart så fort som när hon fått äta älg färs samtidigt som hela huset luktade älg😂😂😂. Sitt livs första älgrevben har hon också lyckats klämma i sig… tror hon gillar älgjaktstider😂.

Rex har äntligen lärt sig att slappna av helt under trimning.😊.

I veckan fyller lillhusse Viktor 19 år!

9 veckor idag❤

Idag gratulerar vi Athena, Ares-Torsten och Blondie (Arthemis) som blir hela 9 veckor gamla!! 

En hel vecka sedan Blondie och Torsten flyttade. Tiden går så fort!!

Fredagsrapport

Både Blondie (Skogsvettens Arthemis) och Torsten (Skogsvettens Ares-Torsten) kom hem till sina hem i söndags och allt har fungerat finfint vad vi fått veta hittills.

Blondie fick börja veckan med klöv vilket var omtyckt 😀 Hon har även varit till husses jaktmark och hälsat på, har träffat små tvåbeningar och lite annat.

Torsten fick ju åka en lång resa hem med båt på slutet. Han har fått en underbar kompis i lillmattes tik. Han har också hälsat på höns och katter och börjar lära sig om fiskeri och lantbruk😉. Stulit en löja från en katt och vakat den så inte kompisen tagit den har han också hunnit med! Tack o lov fick matte ta den i alla fall.

Båda valparna har fått fantastiska hem med helt underbara ägare/familjer/liv!!!!! De fattas oss här hemma men vi är också så orimligt glada för deras skull!!!

Athena letade i ett par dagar efter sina syskon men mamma, mormor, morfar och Saga har sett till att hon underhålls!!! Eller så är de de som underhålls – alla stora utom Saga behöver sova djupa tupplurar på dagarna😂 Hon kan sysselsätta dem den lilla valpen! En död fågel har hon hunnit med att hitta också! Mysigt värre😣. Mamma Hera var väldigt nöjd med att få se valparna fara och letade lite på kvällen och på morgonen men sedan har hon varit mer än nöjd med den lilla hon har kvar!

Kennelns 1 åringar har verkligen börjat visa framfötterna! Vile var ju rätt duktig redan i somras när han hjälpte husse med skyddsjakt på kaniner, men nu har både Ymer, Vile och Myra (Idun) haft fina drev med bra skall och vi är såå stolta!!! Skogsvettens Frej har nyligen fått sin första hjort i backen till jaktlycka för husse!!

Vi är otroligt stolta över hela gänget!!!!!!!

Här har inte jakten gått något vidare. Taxarna blir lätt frustrerade… men snart ska de få åka till bättre jaktmarker där det kanske finns vilt också😉. Och Hera ska få ut och springa!!!! Har inte varit omtyckt att hon inte fått vara med ännu.

Men nu är det fredag och dags för fredagsmys😊. Så får vi se vad helgen har att bjuda på… kanske hinner hända lite roligt för taxarna redan då…