Välkommen på besök

VÄLKOMMEN PÅ BESÖK TILL OSS!!

Hur du hittar hit och kontaktinformation finns i sidopanelen.

När du kommer till vår kennel kommer du att mötas av skällande taxar, de har en inbyggd vaktegenskap som vi uppmuntrar. Hälsa gärna en snabb sväng men ignorera dem så gott det går så går det över snabbt! Två av taxarna skäller av glädje om de tycker om besöket. Det är viktigt att inte ge dem för mycket uppmärksamhet, gör man det är man fast med Rex som vill bli klappad konstant.

Saga vill gärna få snosa runt lite på er innan hon hälsar, låt henne göra det och ignorera så hälsar hon strax på rätt sätt alternativt hämtar sin boll och visar vad hon kan 😀

Hera har blivit allt mer folkkär och tyvärr hoppar både hon, Freja och Rex på personer de gillar. Säg ifrån om du upplever det som obehagligt – det är deras sätt att tala om att de finns men de vet att det inte alltid är omtyckt 😉

Men viktigt att förstå är att här lever hundarna som hundar, de får vakta och de får skälla för att tala om att någon kommer.

Huset är ett hundhus i en hundgård, vi tvåbenta har bara tur att vi också får bo här, haha!!

Vardagslydnad är inte vår grej riktigt, våra hundar lyder när de måste annars får de ta egna beslut. Vi vill ha hundar som är starka mentalt och som kan tänka självständigt. Alla svårare beslut tar vi hand om men när det gäller att hälsa på andra hundar och främlingar så får de ta det i sin takt.

Självklart så skulle det gå ypperligt att få full vardagslydnad på dem, men det är för oss inte så viktigt att de sitter ned innan de får sin mat, de väntar så snällt ändå på sin skål, aldrig minsta lilla osämja kring mat. Det är så mycket viktigare för oss att vi har tillit till varandra hundar och tvåbentingar, att flocken tar hand om varandra och att de litar på oss alltid! (Även om de inte alltid håller med om våra beslut men är det allvar lyssnar dom ALLTID och lyder).

Likaledes är hundgården runt huset (dvs forna trädgården) en träningsarena där det grävs hejvilt, leks och tränas i ett mindre konstgjort träningsgryt. Springs och leks vilda jaga lekar och vi tränar mycket sök arbete även på gården. Samt att vår apporterande dvärgtax leker mycket.