Stort grattis till våra uppfödningar och deras ägare:D

Vilken säsong det varit hittills!! 😍

Ville (Skogsvettens Vile u: Frk-Fröjds Freja e: Fallilou Du Sangrebleu) jobbar på suveränt i skogen och snälla goa husse Arne är stolt och nöjd. Jaktlaget verkar också rätt glada i killen 😉 ” Vi andra i jaktlaget är också väldigt stolta att få vara med och jaga med en sådan superhund.” 

Inte lite stolta vi är över honom!!

Bild på när han jagat och fått en räv skjuten för sig.

Vile och räven hösten 2018
(Skogsvettens Vile e: Fallilou Du Sangrebleu u. Frk-fröjds Freja.)
Vile och räven hösten 2018 (Skogsvettens Vile e: Fallilou Du Sangrebleu u. Frk-fröjds Freja.)

 

Duktiga duktiga Torsten ((Skogsvettens Ares-Torsten e: Rondodrevets Herax u. Skogsvettens Hera)  har idag fått sin första hare skjuten för sig!! En spårnoga och jätteduktig kille hälsar husse och matte som är mer än nöjda med sin fina grabb. 😍😃 Känns otroligt lovande för framtiden!!

 

Torstens första hare 20/12-18
(Skogsvettens Ares-Torsten e: Rondodrevets Herax u. Skogsvettens Hera) 

 

 

Torstens första hare 20/12-18 (Skogsvettens Ares-Torsten e: Rondodrevets Herax u. Skogsvettens Hera) 

 

 

Och Brage leverarar som vanligt… (Skogsvettens Brage e: Pankbodalens Bull aka REX u: Frk-Fröjds Freja). Husse säger ”Han är fantastisk ! Alltid upptag och drev” Nu har han dessutom drivit fram och fått en ny art skjuten för sig! Hans första skjutna vilt var en hare, sedan har det hunnit bli en hel del rådjur och nu har han lagt till vildsvin till bragderna!!! Helt rätt hanterade han vildsvinet dessutom.

Citerar lite urhuggna stycken ur husses text : ” Hej, Idag var jag och Brage i Bålstad och jagade även Hero fick följa! Första såten var det Brage som fick jaga. Vi var 3 hundförare och 11 skyttar Brage började väcka efter 10 min och snurrade runt bland spåren, sen gick det iväg men knackigt ??? Jag tänkte att han hade svårt med snön!! Sedan efter ca 5 min så small det 4 snabba skott och en skytt rapporterar, en galt ligger 100 + strax efter kommer Brage men han stannar 10 m före och skäller. (min reflektion är att Brage gör allt rätt med grisen! SUPERSTOLTA uppfödare!! )