25 mars 2019

Utifall att någon skulle ha missat det så har vi sedan 9 november 2018 befunnit oss i Hornsögården, Hornsö, Blomstermåla. Husse delbor här under tiden han söker jobb. Men matte och Viktor och alla vi taxar bor här till 100%!! Och vi älskart!! Här springer rådjur, harar, rävar på tomten. Vildsvin en liten bit bort.. huset är rätt taxvänligt om man bortser från trapporna då men dem springer vi gärna i ändå! Både ner i källaren och upp på övervåningen och framför allt UT.

Utrymme finns det så det räcker en stund.. huset är lagomt stort åt några taxar.. sisådär 423 m2 och så källare och lite vindsutrymmen på det då. Tomten är ungefär 15000 m2 men vi får inte springa lös på hela än så det är vi lite besvikna på! Skogen går ända in på tomten och det är bara bäst!!

En blötpöl har vi också här.. damm säger matte men vi kallar det blötpöl!! Det går en bäck till den och den är då jätteblöt fast Athena och Saga bryr sig inte så mycket i det men jag, Rex, avskyr verkligen avskyr eländet!

Hera har kanske valpar i magen men det förstår jag inte alls hur det gått till för jag fick ju inte vara i samma hushalva ens när hon löpte???? Mycket märkligt!!

Nåja. Det var längesedan det skrevs nåt här, den där matten är det ju ingen fason på så det blir nog jag som får ta över om det ska bli nåt gjort!! Hare bäst!! //Rex, Freja, Saga, Hera och Athena

Store Locator

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.